You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ügyfélvélemények

    Login Autonom Kft.     Otti Csaba ügyvezető és tulajdonos    

Anitát már korábbról ismertem, ő keresett meg engem ügyfél/partneri együttműködéssel, majd folyamatosan láttam a munkásságát.

2017 végén kezdtünk el arról beszélgetni, hogy nálunk is segíthetne az értékesítési irányvonalak revíziójában, illetve a csapat fejlesztésében. Ezután 4 hónapon át hetente látogatta a csapatunkat és a legkülönfélébb módokon segített új megközelítésekkel, motivációs eszközökkel, megértésekkel.

A legnagyobb eredmény mind közül, hogy egy újonnan felvett kollegát megtanított teljes magabiztossággal és eredményességgel hideghívni, úgy, hogy az első tapasztalatok alapján közel sem voltunk biztosak benne, hogy testhezálló lesz számára ez a munkakör. Azóta is ő az egyik legnagyobb büszkeségünk és talentünk.

Ezenkívül Anita segített nekünk teljesen újra gondolni és egyben érthető és szép formába rakni az összetett szolgáltatásainkat prezentáló árajánlat sablonunkat, aminek a kiküldése most ennek köszönhetően pár perc, a korábbi órákon át tartó egyeztetésekkel szemben.

Bevezette a LinkedIn megkeresési módszert, effektívebbé tette a CRM használatunkat, motivációs session-t tartott az értékesítő csapatnak, segített az új értékesítési lehetőségek és irányok feltárásában és még a csapatműködéssel kapcsolatos problémák gyökerére is rávilágított.

Anitát egy intelligens, pörgős és tapasztalt lánynak látom, ajánlom az együttműködést annak, aki az értékesítési folyamatait szeretné effektívebbé tenni!

    FreshEra, Roomly     Tulajdonosok: Jakab Erika, Sós Levente    

2018 elején két teljesen különböző profilú céget indítottunk a férjemmel. Egyik egy rövidtávú ingatlankiadással foglalkozó online platform, a másik pedig prémium kategóriás, egészséges ételek gyártása és forgalmazása, és ezek behelyezése a munkahelyi étkezési kultúrába, automata és catering formájában.

Egyikünknek sem volt erőssége az értékesítési terület, ezért is kerestük fel Anitát. Induló vállalkozásként a költségminimalizálás és a közvetlen tapasztalat szerzés szempontjából is ez tűnt a legjobb megoldásnak.

Először Levente volt hideghívás oktatáson Anitánál, amikor hazajött és megmutatta a tanult hívástechnikát élesben, nem akartam hinni a fülemnek, hogy ilyen jól összerakott szöveget első alkalommal ennyire természetesen kivitelezett. Mintha ezt csinálná jó ideje vagy több alkalmat tréningeztek volna.

2018 szeptembere óta dolgozunk együtt Anitával sokféle területen folyamatosan, összefoglalom pár gondolatban:

  • Első benyomásra a személyisége: magabiztos, határozott.
  • Oktatási hatékonyság: a felhasznált idő alatt nagyon hatékonyan dolgozik, lényegre törő, jól felépített a folyamat, látszik a témában való gyakorlati jártassága, amit számomra is megvalósítható módon ad át. Semmi rizsa, térjünk a lényegre, Ő figyelte folyamatosan az időt és pörgette a dolgokat, hogy minél hatékonyabban dolgozzunk, végre valaki, aki nem húzza az időt és nem tölti ki üres fecsegéssel, látszat, általános, sablon dumával.
  • Rejtett Pszichológus-coach: Az együtt töltött pár óra önbizalomnövelés is, valóban elhiszed magadról, hogy ez tényleg megy Neked. 
  • Különböző bejutási technikák átnézése, pl: LinkedIn, hideghívás, email stb. a legalkalmasabb és leghatékonyabb út kiválasztása, azok megszerkesztése, konkrét példákon keresztül végig vezetve.
  • Meglévő weboldalam áttekintése UX és tartalmi szempontból és a nyitó oldal tartalmi tökéletesítése.
  • Anita tárgyalásokra is csatlakozott hozzám, majd utána átbeszéltük a visszajelzéseket, mit érdemes kiemelnem, mit ne említsek, mik is az igazi előnyök a vevő számára valójában.
  • Az alkalmak után semmi átbeszélt infó és tartalom nem vész el, mindent rögzít és átküldi az oktatás-tanácsadás végén.
  • Utánkövetés: rákérdezett, hogy minden ok, tudok-e haladni…
  • Anitával kiterjedt együttműködésünk volt, kapcsolati hálójában több céghez is bejuttatott.

    Certum Kft.     Kali István és Kali-Nagy Judit Ügyvezető és felesége, kollégája    

Azért kértük Anita segítségét, mert szerettük volna profibbá fejleszteni telesales értékesítési ismereteinket, valamint új kollégák betanítására kértük meg.
Anita egy egész napot töltött a teljes csapattal, ahol megtanultuk az értékesítés és a hívások alapjait, fontos szabályait, majd kidolgoztuk a teljes hívás stratégiát a különféle helyzeteinkre, a cég sajátos igényeire testre szabott módon. Ez a feladat nem volt egyszerű, mert a szolgáltatási körünk és az ügyfeleink megközelíthetősége sokrétű és sokféleképpen lehetséges.

A legnagyobb tanulság az volt, hogy egy kis nézőpont váltással és tudatossággal mennyi mindenen tudunk változtatni az értékesítésben.

Ezek után plusz 3 órát töltött Anita személyesen a telefonos értékesítőnkkel, ahol tökéletesítették és begyakorolták a hívásokat. Így a kezdő kollégák is magabiztossággal és megélt tapasztatlatokkal vághattak neki a tényleges hívásaiknak.

Azóta értékesítési kollégáink több sikeres üzletet is közvetítettek, már egészen korai fázisban. Ki tudják zárni a számunkra nem releváns értékesítési helyzeteket és a relevánsakat pedig jó fázisban át tudják adni a senior munkatársaknak. Jó látni, hogy pl. egy pályakezdő, amennyiben megkapja a megfelelő támogatást munkája kezdetén, hamar önállóan képes profi munkát végezni. Anita munkája egy kezdeti anyagi befektetéssel és később a pályakezdő kolléga felettesei odafigyelésével hamar megtérült.

Anita egy rendkívül éleslátású, pozitív, energizáló egyéniség, akitől csak tanulni lehet és érdemes.
Jó lenne, ha félévente találkozhatnánk vele, mert az egész csapatot felrázta. Új perspektívából is megmutatta az általunk pedig oly jól ismert szakma oldalait, nem kis meglepetést okozva.

Összességében Anitát teljes szívből tudjuk ajánlani, több, mint megéri a befektetést!

    Tech-Masters / Xintex     Papp Zoltán Ügyvezető    

A Cég sikeresen boldogult a múltban a direkt megkeresésekkel az értékesítők oldaláról, de új vezetőként úgy gondoltam, érdemes kipróbálni új módszereket is a vevőszerzésben. Bevonni valakit, aki csak az első hideg megkereséseket csinálja, majd utána átadja a leadeket az értékesítők részére. Azért fordultunk Anitához, hogy profi támogatással vághassunk ebbe bele.
Az irodavezetőnkre gondoltunk, mert külön munkakört nem szerettünk volna erre a tevékenységre létrehozni, viszont neki nem volt még semmilyen értékesítési és hideghívási tapasztalata. Nagyon izgult a tréning előtt, és jelezte, hogy ő nem szeretne hívásokat indítani rögtön ezen az alkalmon, így előre mondtuk Anitának, hogy nem is várjuk el, haladjanak, ahogy kényelmes.
Legnagyobb meglepetésünkre értesültünk a tréning után, hogy az irodavezetőnk nem csak hogy csinált hívásokat, de személyes találkozót is sikerült egyeztetnie!
Azt mondta utólag, hogy ő sem gondolta volna, hogy ilyen rövid idő alatt letudja küzdeni a személyes félelmeit, gátjait, de Anita megmutatta, mennyire könnyed és kellemes is lehet ez a folyamat, annak ellenére, amit először gondolt, és ha neki ennyire egyszerűen megy, akkor biztosan nem olyan félelmetes és nehéz a hideghívás, igaza is lett.
Anita tréningje után 3 nappal már beérkezett az első megrendelés összege hozzánk a tréningen született egyik leadből!
Azóta is alkalmazzuk a tanult hívástechnikát sikeresen.

    Sprinter Futárszolgálat/Lapker     Kovács Lívia Business Development Leader    

Eldöntöttük, hogy bevezetjük a hideghívást az értékesítési folyamatunkba, amihez Anita segítségét kértük, hiszen ezelőtt még sosem foglalkoztunk hasonlóval, így nem tudtuk hogyan álljunk hozzá, mire kell figyelni, teljesen új terep volt számunkra. Tetejében a kolléga, akit erre a pozícióra vettünk fel újonnan, ezelőtt még sosem végzett hideghívásokat, egyáltalán nem rendelkezett tapasztalattal ilyen téren, csupán bíztunk a talpraesettségében.
Anita segített abban, hogy a telefonos hideg megkeresés teljes kommunikációs folyamatát kidolgozzuk nulláról. 4 órát töltöttünk együtt, ami alatt megírtuk a scriptet együtt, Anita felkészített minket a várható helyzetekre és kifogásokra, ezután bemutatta maga a hívásokat, majd együtt gyakorolt a kollégánkkal, aki így elsajátította a fontos alapokat.
Ez alatt a rövid 2 órás telefonálás alatt születtek is érdeklődők, azóta pedig a kollégánk egyre ügyesebb, a kisebb cégek esetében önállóan viszi a folyamatot a szerződéskötésig, az értékesítők számára pedig értékes leadeket ad át.

    VCC Live     Szűcs Attila Head of sales    

Multinacionális vállalatként 50-60 értékesítési tematikájú tréningen vagyunk túl, általánosságban elmondhatjuk, hogy nagyrészt nem kaptunk újdonságként hasznosítható "mankókat", így szkeptikus előérzettel vágtunk bele Anitával közös tréningbe, még nagyobb elvárásokat támasztva vele szemben.
Ami elsőre benyomásra is egyértelműen jelentkezett, az a hitelesség, a stílus és türelem amit felénk mutatott, amivel meggyőzött. Kevesen merik megmutatni gyakorlatban, amit képviselnek, de Anita nem csak kidolgozta a hideghívásos technikát és teljes scriptet, hanem a legnagyobb természetességgel prezentálta, hogyan is végzi ő a hideg megkereséseket.
Létezik a kifejezés, hogy ‘akik nem tudják, azok oktatják’, de Anita erre teljesen rácáfolt.
A tréning sorozat (!) hasznosan telt, magabiztosabbak lettek a kollégák és határozottabban tudják kezelni a hideg megkereséses interakciókat, segítségével sikerült átlépni a maradék blokkoló hiedelmeket, 3 héttel a tréning után már konkrét szerződéskötés és bevétel született az egyik Linkedin-es megkeresésből. Köszönjük Anita még egyszer!

    Improvers Group     Ecsédi István Cégcsoport tulajdonos    

Pozitívan csalódtam. Kicsit szkeptikus voltam 30 év hideghívási tapasztalat után, milyen újat fogok tanulni. De tévedtem, volt mit tanulnom. Kifejezetten nagyon tetszett az a „ spirit” ahogyan dolgoztál. Szívesen dolgoznék sok ilyen emberrel.
A hívásokon kívül a Linkedin-be is belemélyedtünk, ahol nem egy sima oktatást kaptam, hanem kialakult a Linkedin stratégiám, amit azóta is sikeresen használunk.

    Gate Kft.     Peszmet Gabriella    

Azért kértem Anita segítségét, mert a hideghívásokat kiszerveztük külsős telesales cégnek, de nem az én elképzelésem szerint alakult a folyamat, úgy gondoltam, hogy én jobb eredményeket, konverziókat tudnék elérni, habár eddig nem volt hideghívás tapasztalatom.
Anita két alkalommal jött hozzánk, az első alatt megírtuk a scriptet, megmutatta a hívásokat, majd én is csináltam pár hívást, született leegyeztetett találkozó is.
Az első alkalom utáni napon leültem 3 órára hideghívásokra és rendkívül sikeres voltam az Anita által tanítottak segítségével.
A második alkalom alatti gyakorlásban ráerősítettünk a technikára, a feljövő kérdéseket helyre tettük.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kapcsolat


Várom a hívásod vagy e-mailedet az elérhetőségeimen, vagy írd le az igényedet az alább kapcsolat felvételi formban: