You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Toborzás, fejvadászat

Üzlettársammal ketten vezetjük kis fejvadász cégünket, amiben nagyrészt IT területi pozíciókra keresünk, illetve hangsúlyosak az értékesítő pozíciókra való keresések is a személyes profilom miatt.
A fő irányok mellett széleskörűen foglalkozunk fehér galléros keresésekkel, tehát a fent említett területeken kívül sokféle munkakörbe töltünk be sikeresen pozíciókat.

Ezen kívül mivel IT fejlesztő cégként különböző fejlesztési projektek teljes kivitelezésével is foglalkozunk, igény esetén fejlesztő csapatokat, vagy egyéni IT szakembereket is rendelkezésre tudunk bocsátani, vagy kiszervezett projektek teljes fejlesztését le tudjuk menedzselni.

Kis méretünk miatt nagyobb figyelmet tudunk fordítani egy-egy pozícióra és ügyfélre, rendszeresen kapjuk ügyfeleinktől visszajelzésként, hogy nagyon pontosan az igényeknek, kritériumoknak megfelelő jelölteket sikerül találnunk. Éppen ezért sikeresen töltjük be a szigorú kritériummal rendelkező pozíciókat is, illetve IT területen a kevésbé használt technológiákat igénylő keresésekben is eredményesek tudunk lenni.

Ügyfeleink között megtalálhatóak a kisebb KKV-k is és a nagyobb multi cégek is, angol nyelven is tudunk szűrni, így magyar nyelvismeretet meg nem kívánó pozíciókat is töltünk be.

Saját kollégáink is ki vannak helyezve és nyújtanak folyamatos fejlesztési és informatikai tanácsadási szolgáltatást több nagy bankba, multinacionális cégbe, külföldi vállalatokba is. (Outsourcing - Bodyleasing - T and M szolgáltatásunk)


Jelöltszerzés folyamata

Több forrásból dolgozunk és ha a pozíció engedi, kreatívan is megközelítjük a kereséseket. Minden pozícióhoz tarozik egy ideális keresési módszer, az alacsonyabb szintű pozíciókat különböző felületeken is hirdetjük. A magasabb, illetve IT-s pozícióknál ez kevésbé vezet eredményre, így azoknál inkább direkt megkeresésekkel haladunk Linkedinen vagy emailben, illetve a több éves munkásságunk alatt összegyűlt kapcsolatrendszerünket keressük meg rendszeresen.

A jelöltekkel a telefonos szűrést kollégáink végzik, ami során meggyőződnek a személy technikai megfelelőségéről, soft-skill jellegű passzolásáról és arról, hogy a jelölt motivációja egybe vág e a pozícióval, ami az egyik legfontosabb tényező a keresések kapcsán.

Az ügyfeleink felé a jelöltről készített értékelést átadjuk az önéletrajzzal együtt, az értékelésben pontosan látható az, hogy a jelölt miért felel meg a keresés kritériumainak, illetve egyéb fontos információkat is tartalmaz, pl: lakhely és vállalt bejárási preferencia, motivációi, miért váltana, fizetési igény, stb. A pontos lekérdezéssel a jelölt megfelelősségéről annyira meggyőződünk, hogy ügyfelünknek már csak a kémiát, cégbe való passzolást és finomabb technikai részleteket kelljen az interjún felmérni.
A cél mindig az, hogy az első egy-két átadott jelölt után hamar jussunk el a pontos kötelező kritériumok lefektetéséig, hogy nem megfelelő jelöltet egyáltalán ne adhassunk át, tehát a szűrési folyamat nehezét levegyük ügyfeleink válláról, hogy nekik már csak a valóban megfelelő jelöltekkel kelljen foglalkozni.

A tapasztalat alapján van, hogy az első kollega kiválasztásra kerül, vagy az első pár jelöltből sikerül választani. Amennyiben nem, a folyamatot rugalmasan kezelve visszajelzést kérek a céges interjúk után, hogy ezáltal jobban megértsem, milyen jellemvonású kollegát is keresnek és pontosítsuk az elvárásokat.
A folyamat addig tart, ameddig egy jelöltnek a szervezet bizalmat nem szavaz, megegyezés születik és munkába is áll. Nem alkalmazunk kizárólagosságot, és nem köteles a szervezet felvenni jelöltet, ha egyikben sem biztosak, ekkor nincs fizetési kötelezettség sem.

A szolgáltatás sikerdíjas, a megkezdett együttműködéssel nem vállal kockázatot a szervezet, tehát bármennyi jelöltet is adunk át, ha azok közül egyikkel sem történik megegyezés, akkor fizetési kötelezettség sem keletkezik. Természetesen garanciát is vállalunk, ha az új kolléga munkába állt, de mégis valamiért megszakad az együttműködés, akkor a pozíciót egyszeri alkalommal, újabb díjazás nélkül betöltjük.

Kis létszámunk ellenére azért tudunk sikeresek lenni és nagy mennyiségű jelöltet átadni, mert kereséseinket informatikai oldalról támogatjuk, különböző AI algoritmusokkal és kiválasztást segítő folyamatokkal dolgozunk, aminek köszönhetően kollégáink már csak a megfelelőnek tűnő és váltani kívánó jelölteket hívják fel, így kevesebb emberi munkaerőre van szükség a munka nehezének elvégzéséhez.

Kapcsolat


Várom a hívásod vagy e-mailedet az elérhetőségeimen, vagy írd le az igényedet az alább kapcsolat felvételi formban:

Cím

Budapest 11. kerület
Telefonszám